Termeni de utilizare

Ultima modificare: 14-07-2021

1 . Introducere

Bine ați venit pe istorie-edu.ro 

Acești Termeni de utilizare guvernează utilizarea dvs. de către site-ul nostru web situat la istorie-edu.ro.

Politica noastră de confidențialitate guvernează, de asemenea, utilizarea serviciului nostru și explică modul în care colectăm, protejăm și dezvăluim informații care rezultă din utilizarea paginilor noastre web.

Acordul dvs. cu noi include acești Termeni de utilizare și Politica de confidențialitate („De acord!”). Recunoașteți că ați citit și ați înțeles Acordurile și sunteți de acord să vă obligați.

Dacă nu sunteți de acord (sau nu vă puteți conforma) Acordurilor, atunci nu puteți utiliza Serviciul, dar vă rugăm să ne anunțați prin e-mail la contact@istorie-edu.ro, astfel încât să putem încerca să găsim o soluție. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care doresc să acceseze sau să folosească Serviciul.

 

2 . Comunicații

Prin utilizarea Serviciului nostru, sunteți de acord să vă abonați la buletine informative, materiale de marketing sau promoționale și alte informații pe care le putem trimite. Cu toate acestea, puteți renunța la primirea oricărei sau a tuturor acestor comunicări de la noi urmând linkul de dezabonare sau prin e-mail la contact@istorie-edu.ro .

 

3 . Concursuri, tombole și promoții

Orice concursuri, tombole sau alte promoții (colectiv, „Promoții”) puse la dispoziție prin intermediul Serviciului pot fi guvernate de reguli separate de acești Termeni și condiții. Dacă participați la promoții, consultați regulile aplicabile, precum și politica noastră de confidențialitate. Dacă regulile pentru o promoție intră în conflict cu acești Termeni și condiții, se vor aplica regulile promoției.

 

4 . Conținut

Serviciul nostru vă permite să postați, să legați, să stocați, să distribuiți și să puneți la dispoziție alte informații, text, grafică, videoclipuri sau alt material („Conținut”). Sunteți responsabil pentru Conținutul pe care îl postați pe sau prin intermediul Serviciului, inclusiv legalitatea, fiabilitatea și caracterul adecvat al acestuia.

Prin postarea de conținut pe sau prin intermediul Serviciului, declarați și garantați că: (i) conținutul este al dvs. (sunteți proprietarul acestuia) și / sau aveți dreptul de a-l utiliza și dreptul de a ne acorda drepturile și licența conform prevederilor acestor Termeni de utilizare și (ii) că postarea conținutului dvs. pe sau prin intermediul Serviciului nu încalcă drepturile de confidențialitate, drepturile de publicitate, drepturile de autor, drepturile contractuale sau orice alte drepturi ale oricărei persoane sau entități. Ne rezervăm dreptul de a rezilia conținutul oricui dacă s-a constatat că încalcă drepturile de autor.

Vă păstrați toate drepturile la orice conținut pe care îl trimiteți, postați sau afișați pe sau prin intermediul Serviciului și sunteți responsabil pentru protejarea acestor drepturi. Nu ne asumăm nicio responsabilitate și nu ne asumăm nicio răspundere pentru conținutul dvs. sau pentru orice postare terță parte din sau prin intermediul Serviciului. Cu toate acestea, prin postarea de conținut utilizând serviciul, ne acordați dreptul și licența de a utiliza, modifica, efectua public, afișa public, reproduce și distribui astfel de conținut pe și prin intermediul serviciului. Sunteți de acord că această licență include dreptul de a vă pune la dispoziție conținutul pentru alți utilizatori ai Serviciului, care pot utiliza și conținutul dvs. sub rezerva acestor Termeni.

istorie-edu.ro are dreptul, dar nu obligația de a monitoriza și edita tot conținutul furnizat de utilizatori.

În plus, conținutul găsit pe sau prin acest Serviciu este proprietatea istorie-edu.ro sau este utilizat cu permisiunea autorilor. Nu aveți dreptul să distribuiți, să modificați, să transmiteți, să refolosiți, să descărcați, să repostați, să copiați sau să utilizați conținutul menționat, fie în întregime, fie în parte, în scopuri comerciale sau în scop personal, fără permisiunea scrisă prealabilă din partea noastră.

 

5 . Utilizări interzise

Puteți utiliza Serviciul numai în scopuri legale și în conformitate cu Termenii de utilizare. Sunteți de acord să nu utilizați Serviciul:

0.1. În orice mod care încalcă orice lege sau regulament național sau internațional aplicabil.

0.2. În scopul exploatării, vătămării sau încercării de a exploata sau dăuna minorilor în orice mod, expunându-i la conținut neadecvat sau altfel.

0.3. Pentru a transmite sau a procura trimiterea oricărui material publicitar sau promoțional, inclusiv orice „poșta electronică”, „scrisoare în lanț”, „spam” sau orice altă solicitare similară.

0.4. Pentru a identifica sau încerca să suplinească identitatea site-ului, a altui utilizator sau a oricărei alte persoane sau entități.

0.5. În orice mod care încalcă drepturile altora sau în orice mod este ilegal, amenințător, fraudulos sau dăunător sau în legătură cu orice scop sau activitate ilegală, ilegală, frauduloasă sau dăunătoare.

0.6. Să vă angajați în orice altă conduită care restricționează sau inhibă utilizarea de către alții a Serviciului sau care, așa cum am stabilit de noi, poate dăuna sau ofensa site-ul sau utilizatorii săi sau îi poate expune răspunderii.

În plus, sunteți de acord să nu:

0.1. Utilizați Serviciul în orice mod care ar putea dezactiva, suprasolicita, deteriora sau afecta Serviciul sau să interfereze cu utilizarea de către alte părți a Serviciului, inclusiv capacitatea lor de a se angaja în activități în timp real prin intermediul Serviciului.

0.2. Utilizați orice robot sau alt dispozitiv automat, proces sau mijloc pentru a accesa Serviciul în orice scop, inclusiv monitorizarea sau copierea oricărui material din Serviciu.

0.3. Utilizați orice proces manual pentru a monitoriza sau copia oricare dintre materialele din Serviciu sau în orice alt scop neautorizat fără acordul nostru prealabil scris.

0.4. Utilizați orice dispozitiv, software sau rutină care interferează cu funcționarea corectă a Serviciului.

0.5. Introduceți orice viruși, troieni, viermi, bombe logice sau alte materiale care sunt dăunătoare sau nocive din punct de vedere tehnologic.

0.6. Încercați să obțineți acces neautorizat, să interferați, să deteriorați sau să perturbați orice părți ale Serviciului, serverul pe care este stocat Serviciul sau orice server, computer sau bază de date conectată la Serviciu.

0.7. Serviciul de atac printr-un atac de refuz de serviciu sau un atac de refuz de serviciu distribuit.

0.8. Luați orice acțiune care poate deteriora sau falsifica ratingul site-ului.

0.9. În caz contrar, încercați să interferați cu funcționarea corectă a Serviciului.

 

6 . Analize

Putem folosi furnizori de servicii terți pentru a monitoriza și analiza utilizarea serviciului nostru.

 

7 . Proprietate intelectuală

Serviciul și conținutul său original (cu excepția conținutului furnizat de utilizatori), caracteristicile și funcționalitatea sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a istorie-edu.ro și a licențiatorilor săi. Serviciul este protejat de drepturile de autor, mărcile comerciale și alte legi aleși țări străine. Mărcile noastre comerciale nu pot fi utilizate în legătură cu niciun produs sau serviciu fără consimțământul scris prealabil al istorie-edu.ro.

 

8 . Politica privind drepturile de autor

Respectăm drepturile de proprietate intelectuală ale altora. Politica noastră este să răspundem oricărei afirmații conform cărora conținutul postat pe Serviciu încalcă drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală („Încălcarea”) oricărei persoane sau entități.

Dacă sunteți proprietarul drepturilor de autor sau sunteți autorizat în numele unuia și considerați că lucrarea protejată prin drepturi de autor a fost copiată într-un mod care constituie încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să trimiteți revendicarea prin e-mail la contact@istorie-edu.ro, cu subiectul rând: „Încălcarea drepturilor de autor” și includeți în revendicarea dvs. o descriere detaliată a presupusei încălcări, așa cum este detaliat mai jos, la „Notificare DMCA și procedură pentru revendicările privind încălcarea drepturilor de autor”

Puteți fi tras la răspundere pentru daune (inclusiv costuri și onorarii ale avocaților) pentru denaturări sau reclamații de rea-credință cu privire la încălcarea oricărui conținut găsit pe și / sau prin intermediul Serviciului privind drepturile de autor.

 

9 . Notificare și procedură DMCA pentru revendicările privind încălcarea drepturilor de autor

Puteți trimite o notificare în conformitate cu Digital Millennium Copyright Act (DMCA), furnizând agentului nostru pentru drepturi de autor următoarele informații în scris (a se vedea 17 USC 512 (c) (3) pentru detalii suplimentare):

0.1. o semnătură electronică sau fizică a persoanei autorizate să acționeze în numele titularului interesului dreptului de autor;

0.2. o descriere a operei protejate prin drepturi de autor despre care susțineți că a fost încălcată, inclusiv adresa URL (adică adresa paginii web) a locației în care există lucrarea protejată prin drepturi de autor sau o copie a operei protejate prin drepturi de autor;

0.3. identificarea adresei URL sau a altei locații specifice din cadrul Serviciului în care se află materialul despre care susțineți că încalcă drepturile;

0.4. adresa dvs., numărul de telefon și adresa de e-mail;

0.5. o declarație a dvs. conform căreia credeți cu bună credință că utilizarea în litigiu nu este autorizată de către proprietarul drepturilor de autor, agentul acestuia sau legea;

0.6. o declarație făcută de dvs., făcută sub pedeapsa mărturiei mincinoase, că informațiile de mai sus din notificarea dvs. sunt corecte și că sunteți proprietarul drepturilor de autor sau sunteți autorizat să acționați în numele proprietarului drepturilor de autor.

Puteți contacta agentul nostru pentru drepturi de autor prin e-mail la contact@istorie-edu.ro .

 

10 . Raportare de erori și feedback

Ne puteți furniza fie direct la contact@istorie-edu.ro sau prin intermediul site-urilor și instrumentelor terților cu informații și feedback cu privire la erori, sugestii de îmbunătățiri, idei, probleme, reclamații și alte aspecte legate de Serviciul nostru („Feedback”). Recunoașteți și sunteți de acord că:

(i) nu veți păstra, dobândi sau afirma niciun drept de proprietate intelectuală sau alt drept, titlu sau interes în sau la Feedback; 

(ii) istorie-edu.ro poate avea idei de dezvoltare similare cu Feedback-ul; 

(iii) Feedback-ul nu conține informații confidențiale sau informații de proprietate de la dvs. sau de la o terță parte; și

(iv) istorie-edu.ro nu are nicio obligație de confidențialitate cu privire la Feedback. În cazul în care transferul dreptului de proprietate către Feedback nu este posibil din cauza legilor obligatorii aplicabile, acordați istorie-edu.ro și afiliaților săi un contract exclusiv, transferabil, irevocabil, gratuit, sub-licențiat,

 

11 . Link-uri către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține linkuri către site-uri web sau servicii terțe care nu sunt deținute sau controlate de istorie-edu.ro.

istorie-edu.ro nu are niciun control asupra și nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricărui site web sau servicii terțe. Nu garantăm ofertele oricăreia dintre aceste entități / persoane fizice sau ale site-urilor lor web.

RECUNOAȘTEȚI ȘI SUNTEȚI DE ACORD CĂ istorie-edu.ro NU VA FI RESPONSABIL SAU RĂSPUNZĂTOARE, DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU ORICE DAUNE SAU PIERDERI CAUZATE SAU PRESUPUSE A FI CAUZATE DE SAU ÎN LEGĂTURĂ CU UTILIZAREA SAU DEPENDENȚA DE ORICE ASTFEL DE CONȚINUT, BUNURI SAU SERVICII DISPONIBILE PE SAU PRIN INTERMEDIUL UNOR ASTFEL DE SITE-URI WEB TERȚE SAU SERVICII.

Vă recomandăm cu tărie să CITIȚI CONDIȚIILE DE SERVICIU ȘI POLITICILE DE CONFIDENȚIALITATE A ORICĂRUI SITE WEB PENTRU TERȚI SAU SERVICII PE CARE LE VIZITAȚI.

 

12 . Exonerarea de răspundere a garanției

ACESTE SERVICII SUNT FURNIZATE DE istorie-edu.ro „CA ATARE” ȘI „CÂT SUNT DISPONIBILE”. istorie-edu.ro NU FACE NICIO DECLARAȚIE SAU GARANȚIE DE NICIUN FEL, EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ, CU PRIVIRE LA FUNCȚIONAREA SERVICIILOR SALE, SAU INFORMAȚIILE, CONȚINUTUL SAU MATERIALELE INCLUSE ÎN ACESTEA.

Sunteți de acord în mod expres că utilizarea dvs. a acestor servicii, a conținutul lor și oricăror servicii sau elemente obținute de la noi se află pe singurul dvs. risc.

NICI istorie-edu.ro ȘI NICI O ALTĂ PERSOANĂ ASOCIATĂ SITE-ULUI NU OFERĂ NICIO GARANȚIE CU PRIVIRE LA INTEGRALITATEA, SECURITATEA, CREDIBILITATEA, CALITATEA, ACURATEȚEA SAU DISPONIBILITATEA SERVICIILOR. FĂRĂ A LIMITA LA CELE DE MAI SUS, NICI istorie-edu.ro, NICI ALT COLABORATOR AL SITE-ULUI NU DECLARĂ SAU GARANTEAZĂ CĂ SERVICIILE, CONȚINUTUL ACESTORA SAU ORICE SERVICII SAU ARTICOLE OBȚINUTE PRIN INTERMEDIUL SERVICIILOR VOR FI CORECTE, CREDIBILE, FĂRĂ ERORI SAU NEÎNTRERUPTE, CĂ DEFECTELE VOR FI CORECTATE, CĂ SERVICIILE SAU SERVERUL CARE LE PUNE LA DISPOZIȚIE SUNT FĂRĂ VIRUȘI SAU ALTE COMPONENTE DĂUNĂTOARE SAU CĂ SERVICIILE SAU ORICE ALTE ELEMENTE OBȚINUTE PRIN INTERMEDIUL SERVICIILOR VOR SATISFACE ÎN ALT MOD NEVOILE SAU AȘTEPTĂRILE DVS.

istorie-edu.ro RENUNȚĂ PRIN PREZENTA LA TOATE GARANȚIILE DE ORICE FEL, FIE CĂ SUNT EXPRESE SAU IMPLICITE, STATUTARE SAU ÎN ALT MOD, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA ORICE GARANȚII VANDABILITATE, NEÎNCĂLCARE ȘI ADECVARE PENTRU UN ANUMIT SCOP.

Cele de mai sus nu afectează nicio garanție care nu poate fi exclusă sau limitată în conformitate cu legea aplicabilă.

COMPANIA DECLINĂ PRIN PREZENTA TOATE GARANȚIILE DE ORICE FEL, EXPRESE SAU IMPLICITE, STATUTARE SAU ÎN ALT MOD, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA ORICE GARANȚII DE VANDABILITATE, NEÎNCĂLCARE ȘI ADECVARE PENTRU UN ANUMIT SCOP.

CELE DE MAI SUS NU AFECTEAZĂ NICIO GARANȚIE CARE NU POATE FI EXCLUSĂ SAU LIMITATĂ ÎN TEMEIUL LEGISLAȚIEI APLICABILE.

 

13 . Limitare a răspunderii

CU EXCEPȚIA CAZURILOR INTERZISE DE LEGE, NE VEȚI REȚINE PE NOI ȘI PE OFIȚERII, DIRECTORII, ANGAJAȚII ȘI AGENȚII NOȘTRI INOFENSIVI PENTRU ORICE DAUNE INDIRECTE, PUNITIVE, SPECIALE, ACCIDENTALE SAU INDIRECTE, INDIFERENT DE AR APĂREA (INCLUSIV ONORARIILE AVOCAȚILOR ȘI TOATE COSTURILE ȘI CHELTUIELILE AFERENTE DE LITIGII ȘI ARBITRAJ, SAU LA PROCES SAU ÎN APEL, DACĂ EXISTĂ, DACĂ ESTE SAU NU LITIGIU SAU ARBITRAJ ESTE INSTITUIT), FIE ÎNTR-O ACȚIUNE DE CONTRACT, NEGLIJENȚĂ, SAU ALTE ACȚIUNI DELICTUALE, SAU CARE DECURG DIN SAU ÎN LEGĂTURĂ CU ACEST ACORD, INCLUSIV, FĂRĂ LIMITARE, ORICE CERERE DE VĂTĂMARE CORPORALĂ SAU DAUNE MATERIALE, CARE DECURG DIN ACEST ACORD ȘI ORICE ÎNCĂLCARE DE CĂTRE TINE DE ORICE FEDERAL, STAT, SAU LOCALE LEGI, STATUTE, REGULI, SAU REGLEMENTĂRI, CHIAR DACĂ ISTORIE-EDU.RO A FOST INFORMAT ANTERIOR CU PRIVIRE LA POSIBILITATEA DE ASTFEL DE DAUNE. CU EXCEPȚIA CAZURILOR INTERZISE DE LEGE, ÎN CAZUL ÎN CARE EXISTĂ RĂSPUNDERE A GĂSIT DIN PARTEA SITE-ULUI ISTORIE-EDU.RO, ACEASTA VA FI LIMITATĂ LA SUMA PLĂTITĂ PENTRU PRODUSE ȘI / SAU SERVICII, ȘI ÎN NICI UN CAZ NU VA EXISTA DAUNE-INTERESE ÎN CONSECINȚĂ SAU PUNITIVE. UNELE STATE NU PERMIT EXCLUDEREA SAU LIMITAREA DAUNELOR PUNITIVE, ACCIDENTALE SAU INDIRECTE, ASTFEL ÎNCÂT LIMITAREA SAU EXCLUDEREA PREALABILĂ NU SE POATE APLICA ÎN CAZUL DUMNEAVOASTRĂ.

 

14 . Rezilierea

Putem închide sau suspenda colaborarea cu dvs. fără notificare prealabilă sau răspundere, la discreția noastră exclusivă, din orice motiv și fără limitare, inclusiv, dar fără a se limita la încălcarea Termenilor de utilizare.

Dacă doriți să vă reziliați colaborarea, puteți întrerupe pur și simplu utilizarea Serviciului.

Toate prevederile Termenilor de utilizare care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască rezilierii, vor supraviețui rezilierii, inclusiv, fără limitare, dispozițiile privind proprietatea, renunțarea la garanție, despăgubirea și limitarea răspunderii.

 

15 . Legea aplicabilă

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România, care reglementează legea se aplică acordului, indiferent de prevederile sale privind conflictul de legi.

Eșecul nostru de a aplica vreun drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerat o renunțare la aceste drepturi. În cazul în care o prevedere a acestor Termeni este considerată invalidă sau inexecutabilă de către o instanță, dispozițiile rămase ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord între noi cu privire la Serviciul nostru și înlocuiesc și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am fi putut avea între noi cu privire la Servicii.

 

16 . Modificări ale serviciului

Ne rezervăm dreptul de a retrage sau modifica Serviciul nostru și orice serviciu sau material pe care îl oferim prin intermediul Serviciului, la propria noastră discreție, fără notificare prealabilă. Nu vom fi răspunzători dacă, din orice motiv, întregul sau o parte a Serviciului nu este disponibil în orice moment sau pentru orice perioadă. Din când în când, putem restricționa accesul la anumite părți ale Serviciului sau la întregul Serviciu, utilizatorilor, inclusiv utilizatorilor înregistrați.

 

17. Modificări la termeni

Putem modifica Termenii în orice moment prin postarea termenilor modificați pe acest site. Este responsabilitatea dumneavoastră să revedeți periodic acești Termeni.

Utilizarea continuă a Platformei după publicarea Termenilor revizuiți înseamnă că acceptați și sunteți de acord cu modificările. Vă așteptați să verificați frecvent această pagină, astfel încât să fiți la curent cu orice modificări, deoarece acestea sunt obligatorii pentru dvs.

Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după ce orice revizuire devine efectivă, sunteți de acord să fiți obligat de termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, nu mai sunteți autorizat să utilizați Serviciul.

 

18 . Renunțare și separabilitate

Nicio renunțare de către Companie la niciun termen sau condiție prevăzută în Termeni de utilizare nu va fi considerată o renunțare ulterioară sau continuă la un astfel de termen sau condiție sau o renunțare la orice alt termen sau condiție, iar orice eșec al Companiei de a-și afirma un drept sau prevedere conform Termenilor va fi nu constituie o renunțare la un astfel de drept sau dispoziție.

Dacă o dispoziție a Termenilor este considerată de o instanță sau de un alt tribunal din jurisdicția competentă a fi invalidă, ilegală sau inaplicabilă din orice motiv, o astfel de prevedere va fi eliminată sau limitată în măsura în care restul dispozițiilor Termenilor vor continua să fie în vigoare și efect.

 

19 . Confirmare

PRIN UTILIZAREA SERVICIULUI SAU A ALTOR SERVICII FURNIZATE DE NOI, CONFIRMAȚI CĂ AȚI CITIT ACEȘTI TERMENI DE SERVICIU ȘI SUNTEȚI DE ACORD SĂ FIȚI OBLIGAT DE ACEȘTIA.

 

20 . Contactează-ne

Vă rugăm să ne trimiteți feedback, comentarii, solicitări de asistență tehnică prin e-mail: contact@istorie-edu.ro.